Začíná příprava expedice Europa Cross Roads 2011

02.12.2010 20:51

Již tento měsíc se začínají rozbíhat přípravy na expedici Europa Cross Roads do které se přihlásilo 7 vozíčkářů a 1 náhradník. Itinerář expedice zpracovává motorkářka na vozíku Ivka Zemková za vydatné asistence Jirky Bašného - má-li kdokoliv zájem přispět dalšími nápady k vytvoření itineráře nechť prosím kontaktuje Ivku na facebooku.

 

Předběžná trasa povede po 5 - 8 státech střední, východní a jižní Evropy, jedeme se silničními motocykly, takže převážná část se pojede na méně či více kvalitních silnicích.

 

Další zájemci se k nám mohou přidat na Webrovce 14. - 16. 1. a stát se náhradníky, a v případě, že by někdo nemohl jet, i účastníky expedice (loni takto vycestoval Ondra do Peru a Bolívie). Snažíme se zajistit řidiče sajdkár pro 7 vozíčkářů na ECR 2011 - zálohu si vozíčkáři uhradí do konce února, v průběhu cesty doplatek. Cena expedice pro vozíčkáře by neměla překročit hranici 15000 Kč.. Účastníci po složení zálohy obdrží poukázku na nákup oblečení u hlavního sponzora moto oblečení firmy Geneze ve výši 4000 Kč.

 

 

 

První část cesty vlakem do Popradu s námi pojedou i další motorkáři a novináři - budeme natáčet dokument pro TV a Český rozhlas. Druhý nebo třetí den již vyrazíme sami zdolávat cesty, necesty i stezky zemí jako jsou Ukrajina, Rumunsko a dalších.