Umělci budou malovat - pozvánka na akci APLA Praha

13.12.2011 13:42

Umělci budou malovat pro lidi s autismem, připojte se i vy vernis

Marek Ztracený, Ilona Csáková, Michaela Dolinová, Kristýna Leichtová, Gábina Partyšová, Štěpánka Duchková, David Suchařípa, Varhan Orchestrovič Bauer, Libor Baselides, Bára Fišerová a další umělci vlastnoručně namalují obrazy, které věnují na vánoční charitativní vernisáž s výtěžkem pro Asociaci pomáhající lidem s autismem, která se koná 19. 12. 2011 od 19 hod v galerii Carpe Diem v Praze.

 

 

Přestože jsou zmínění umělci „nemalíři“ rozhodli se svými díly podpořit charitativní vernisáž,  kterou pořádá organizace APLA Praha, střední Čechy v galerii Carpe Diem, Jičínská 4, Praha 3 dne 19. prosince 2011.

Vernisáž je rozdělena do třech kategorií – obrazy umělců, obrazy klientů s autismem a obrazy lidí, kteří  svými kresbami chtějí též přispět dobré věci. Svoje malby tedy může přinést úplně každý, kdo rád tvoří a nechce nechávat svá dílka jenom v šuplíku. Obrázky určené k prodeji mohou lidé přinášet 19. prosince od 9 do 17 hodin do galerie Carpe Diem.  Darovat lze jakékoliv formáty a výtvarné techniky. Díla budou v galerii vystavena do 30. 1. 2012 a do té doby je mají zájemci možnost zakoupit. Věříme, že obrazy udělají radost spoustě lidí.

 

https://www.praha.apla.cz/umelci-budou-malovat-pro-lidi-s-autismem-pripojte-se-i-vy.html