Třetí kolo Google Grants zná své vítěze

03.12.2010 00:36

Dne 3.12.2010, byl organizaci MC Outdoors Riders o.s. udělen grant Google na bezplatnou inzerci v systému Google AdWords. Reklamy organizace MC Outdoors Riders o.s. se budou zobrazovat vedle souvisejících výsledků vyhledávání na webu Google.cz a po kliknutí na ně budou uživatelé přesměrováni na domovskou stránku organizace MC Outdoors Riders o.s.. Grant Google pomáhá organizaci MC Outdoors Riders o.s. šířit zprávu o jejím poslání – benefici MC Outdoors Ride,  informovat a oslovovat spolupracovníky a dárce a navazovat s nimi kontakt. Za podporu společnosti Google Inc. děkujeme.

 

 

 

Třetí kolo Google Grants zná své vítěze

 

pátek, 3. prosince 2010 | 19:04

 

Rubriky: ,

 

Děkujeme všem českým neziskovkám, které se zapojily do třetího kola programu Google Grants. Google komise již tradičně vybrala 10 nejlepších organizací, které splnily podmínky účasti a navrhly projekt zaměřený na podporu osobního a/nebo profesního růstu Čechů.

Díky získaným grantům budou moci vybrané organizace využít online kampaně reklamního systému Google AdWords.


Vítězné projekty a organizace jsme rozdělili do dvou kategorií:


1. Pomoc sociálně slabším, jejich rozvoj a motivace
2. Vzdělávaní zaměřené na osobní nebo profesní růst


V rámci třetího kola byly vybrány tyto neziskové organizace:


1. Pomoc sociálně slabším, jejich rozvoj a motivace


Armáda spásy v ČR
Mezinárodní hnutí, jehož cílem je podpora a motivace ke změně životního stylu a k obnově funkčních pracovních návyků. Armáda spásy realizuje projekt „SYMOP“ - systematický motivační program pro osoby bez domova.


MC OUTDOORS RIDERS o.s.
Občanské sdružení, které pomáhá vozíčkářům objevovat svět prostřednictvím expedic a jízd v rámci motorkářských akcí. Sdružení organizuje charitativní akci v podobě benefiční vyjížďky MC Outdoors Ride.


Občanské sdružení K4
Sdružení K4 pravidelně organizuje kulturní festival “Proti proudu Moravské Budějovice”. Výtěžek z festivalu je věnován organizacím, jež se zabývají sociálně znevýhodněnými lidmi. Sdružení zároveň nabízí jednorázový výdělek sociálně slabším jedincům, kteří se mohou například podílet na stavbě areálu a dalších doprovodných aktivitách.


Sdružení Podané ruce, o.s.
Občanské sdružení, které se zaměřuje na prevenci a léčbu drogových závislostí a nabízí jak preventivní tak léčebné programy. Aktivity v rámci vzdělávacího centra IES jsou také směrovány k osobnímu a profesnímu růstu pracovníků, kteří tyto služby poskytují.


Sdružení SOS dětských vesniček
Sdružení SOS dětské vesničky se zabývá pěstounskou péči a poskytuje náhradní rodinu dětem, které přišly o rodičovskou péči. Cílem organizace je umožnit těm nejmenším vytvořit si osobní vazby, naučit se žít ve funkční rodině, běžné úkony v domácnosti a později i hospodaření s penězi.

 


2. Vzdělávaní zaměřené na osobní nebo profesní růst


Brno Toastmasters o.s.
Občanské sdružení nabízející vzdělávací programy všem lidem, kteří chtějí zlepšovat své komunikační, prezentační, řečnické a organizační dovednosti a zároveň sdílet své znalosti s ostatními.


EDUin, o.p.s.
Obecně prospěšná společnost, která vytváří příležitosti k veřejnému dialogu o problematice vzdělávání. Cílem organizace je, aby byla laická veřejnost dobře informována a mohla požadovat konkrétní změny jak po svých školách a tak politicích.


Obecně prospěšná společnost Nebelvír
Cílem obecně prospěšné společnosti je pořádat kvalitní vzdělávací kurzy zaměřené na práci s počítačem a Internetem. Společnost se zaměřuje především na seniory, zdravotně postižené a také pracovníky neziskových organizací.


Občanské sdružení PANT
Občanské sdružení usiluje prostřednictvím webu Moderní dějiny o zvýšení kvality a efektivity počátečního vzdělávání v oblasti výuky dějepisu. Všem kreativním učitelům zároveň nabízí aktivní zapojení do tvorby webovjavascript:void(0)ých stránek a tím i představení jejich práce široké veřejnosti.


radost 3.0, o.p.s.
Společnost realizuje vzdělávací program Un Dia, kde v rámci uceleného cyklu seminářů předávají lektoři z byznysu své zkušenosti a znalosti kolegům z neziskového sektoru. Cílem společnosti je podpořit ty Čechy, kteří se starají o naší zemi, o české lidi, přírodu a kulturu.

Vybraným organizacím gratulujeme a do týdne je budou kontaktovat dobrovolníci z Googlu.

0 - počet komentářů: