Příběh Jany Fesslové

13.05.2011 14:19

Stejně jako mnoho dalších, i my jsme v šoku ze zpráv o Janě Fesslové. Oči nám otevřeli manželé Královi,kteří nás oslovili před několika týdny. Ać to není poprvé co lidé zneužili také naši dobrotu, z Janina příběhu je nám opravdu smutno. 

Věřím, že další vozíčkáři naši důvěru nezklamou....

 

Radek Kriegler, předseda sdružení MC Outdoors Riders

 

 

Čtyřletý sběrný dokument o Janě Fesslové uvedl Český Rozhlas. Více...

 

 

 

Příběh Jana Fesslová

 

https://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/58619/paralympionicka-jana-fesslova-lhala-ze-ma-nador.html

 

David Král <d.kral@g3k.cz>
Date: 2011/4/27
Subject: informace o Janě Fesslové
To: barbora.krieglerova@gmail.com

 

Vážená paní Krieglerová

oslovujeme Vás tímto abychom upozornili na nemorální, nelidské, bezcitné a podvodné jednání Jany Fesslové.

Paní Jana Fesslová oslovila moji manželku na počátku července 2010 prostřednictvím Fasebooku a začala s ní komunikovat. V březnu 2010 nám zemřela naše milovaná dcera Kristýnka. Paní Fesslová zpočátku vyjadřoval soucítění s naší bolestí. Následně začala vysvětlovat mé ženě její velice vážný zdravotní stav a její problémy. V té době jsem si všiml s kým moje žena komunikuje a upozornil jsem ji na to, že je to má bývalá spolužačka ze základní školy v Ústí nad Labem. Následně jsem já začal komunikovat s jejím manželem a to prostřednictvím sms zpráv a následně chatu(nevíme zdali tyto zprávy psala paní Fesslová nebo pan Fessl). V následujících měsících jsme obdrželi stovky zpráv o velice špatném zdravotním stavu paní Fesslové. Nebudu je zde všechny vypisovat, ale např. jí zbývali 2 měsíce života, byla na třech složitých operacích, dvakrát resuscitována, z toho jednou otevřeným hrudníkem, amputovali ji nohu a nakonec ji nedávno transplantovali v IKEMu štěp jater, mezitím se k ní na Aru chovali bezcitně a nedostávala pít, atd. Její léčba stála samozřejmě mnoho peněz a často jim chyběli prostředky na doplatky léků a dobití telefonů. Např. pan primář z Ara Janě opatřill lék na bolesti z Francie, který stojí 20.000,- Kč. A tak nejen od nás, ale např. i od paní Kropáčové obdrželi x tisíc korun. Jana Fesslová i se svým manželem Josef nás také osobně navštívili a my jsme byli na návštěvě u nich, kdy Jana Fesslová ležela doma s údajně propíchnutou plící a nehybnou rukou. Nedávno jsme zjistili, že existují fotografie a svědectví z tohoto období kde Jana Fesslová kouří a popíjí tvrdý alkohol bez jediné známky problému s dýcháním a ochrnuté ruky. Stejným psychologickým nátlakem zapůsobila na naše city, které jsou po smrti naší dcery velmi vnímavé k bolesti druhých, při sbírce na nový vozík. Paní Jana Fesslová sprostým a odporným způsobem zneužila našich zraněných citů k tomu aby se finančně obohatila. A také ji uspokojovalo citové vydírání mé ženy, kterou bombardovala denně až do pozdních nočních hodin sms zprávami o jejím špatném zdravotním stavu, o hospitalizaci na Aru, o selhání jater, o krvácení z úst a uší, atp. Dnes víme, že všechny tyto informace a zprávy byly lživé a měli za cíl nás citově deptat a vydírat, v čemž se Jana Fesslová vyžívala, a posloužily k jejímu finančnímu obohacení.

 

Uvedu pouze jeden příklad, díky kterému jsme zjistili, že Jana Fesslová nám celou dobu sprostým a bezcitným způsobem lže.

Níže je kopie zprávy z chatu od pana Fessla(asi psala J.Fesslová) z 8.4.2011, kdy popisuje,že Jana Fesslová má hotovou protézu po amputaci nohy.

Josef Fessl

    • už je hotová i protéza, ale zatím ji nemůžou vyzkoušet a případně doladit, protože jak má janča bolesti tak kdyby s ní moc hejbaly tak by jí to asi moc bolí tak to odložily na pondělí

A zde je výpis z Jindřichohradeckého deníku.

První ročník Arny cupu přilákal více než stovku mladých plavců

Trojice handicapovaných si na konec dala štafetu. Kromě rekordmana Arnošta Petráčka v ní plavala bývalá vicemistryně Evropy Markéta Pechová a také Jana Fesslová, která stála u zrodu plavání handicapovaných v Českých Budějovicích.

odkaz kde je J. Fesslová na fotografii s oběma nohama: https://jindrichohradecky.denik.cz/multimedia/galerie/2902673.html

Arny cup se konal 9.4.-10.4.2011, 8.4.2011 mi psal Jsosef Fessl, že je Jana Fesslová po amputaci nohy v nemocnici a čeká na vyzkoušení protézy.

Příklady podvodu a lží, které mám zdokumentované je vícero. Tohoto podvodného jednání se nedopouštěla Jana Fesslová jenom na naší rodině. Nyní postupně dokumentuji další jednotlivá lživá tvrzení.

Nepopírám, že paní Fesslová je handicapovaná a nemocná. Není ovšem v takovém zdravotním stavu jaký nám po celé měsíce líčila. Handicapovaného a nemocného člověka nic neopravňuje k podlosti, lži a zneužití citů rodičů, kterým umřelo dítě.

Když vyšli najevo všechny ty podlé lži a žádali jsme Janu Fesslovou o vysvětlení, tak si nás na facebooku dne 26.4.2011 vymazala z přátel, smazala a pozměnila profily a přestala komunikovat.

V této zprávě jsme byli velmi struční, celý příběh by vydal na další knihu o Janě Fesslové, tentokrát o její skutečné povahové stránce, o její podlosti, vypočítavosti a bezcharakternosti.


 

V Ústí nad Labem dne 27.4.2011

David a Jana Královi

d.kral@g3k.cz

 

 

 

Dobrý den pane Králi,


děkuji, že jste mně i mému muži Radkovi otevřeli oči.

Přeji Vám i Vaší paní ať do budoucna potkáváte jen ty nejlepší lidi, ať se zacelují rány z odchodu dcery i zklamání z Fesslových.

Mějte lepší dny

Bára Krieglerová