Setkání s Astorii a.s.

19.06.2010 01:35

V pátek 18.6.2010 jsme se účastnili výročního jednání společnosti Astorie a.s. v jihočeských Hrotovicích. Atmosféra setkání byla úžasná, byli jsme velmi příjemně překvapeni informacemi o úspěšnosti minulého roku v činnosti Astorky, které přednesl pan ing. Havlík - předseda představenstva.

V rámci prezentací neziskovek, které společnost Astorie a.s. podporuje, jsme také představili Ondru Veselého - účastníka letošní evropské expedice s příznačným názvem Titicaca 2010, a poděkovali za významnou podporu ze strany Astorie a jejího vedení.

Po dvouhodinové prezentaci jsme pokračovali výborným obědem a neformálním setkáním s panem Havlíkem. Velmi nás také potěšila jeho slova o snahách zapojit do outdoorových aktivit našeho sdružení také další lidi z okruhu Astorie a.s..

Ještě jednou velké díky Astorko!

 

Přehled darů od Astorie v letech 2009 - 2010:

 

  • letenka Jany Fesslové do Himalájí
  • pojištění cesty do Himalájí
  • finanční zajištění expedice Titicaca Ondry Veselého po Evropě
  • pojištění sajdkáry pro handicapované
  • KLIKTRONIK

 

Výjezd jsme zakončili návštěvou barokně renesančního města Telče a kromě návštěv pamětihodností a jednoho nezrealizovaného výstupu na kostelní věž, jsme se zaposlouchali do rytmů kapely Jentaktak na právě probíhajícím hudebním festivalu na telčském náměstí.

 

-rk-