S Primou v Písku

10.10.2010 18:03

Neděle 10. října 2010 se nádherně vybarvila do podzimních barev zalitých sluníčkem a my jsme ve složení Ondra a Radek vyrazili na podzimní závěrečnou vyjížďku. Museli jsme vyrazit již z rána, protože od 10 hod jsme měli dohodnuto natáčení o expedici Titicaca v Písku u kamenného mostu. Natáčení s Gimi se vydařilo, slečna reportérka byla nadšená ze sajdkáry a Ondru zpovídala sedě přímo v lodičce. Expedice se objeví na obrazovkách v neděli 24.10. na TV Prima v 9.20 hod. v pořadu Svět 2010.

 

Po rozloučení s Prima týmem jsme zafungovali jako pošťáci a do sajdkáry nám byl vloženy 4 vzorky odčerpané na benzínových stanicích v jižních Čechách, které jsme doručili ještě téhož dne centrální redakci Primy v Praze. Cestou jsme využili krásného počasí a společně se spoustou dalších motorkářů si užívali silniček jižních a středních Čech. V podhradí Zvíkova jsme si dali oběd, zajeli na exkurzi na hrad a poté se přesunuli na Orlík - tam jsme se vyfotili u plakátu pana Schwarzenbergra a pokračovali směrem na Prahu.

 

Z důvodu brzkého vstávání Ondra dvakrát v sajdě usnul, nicméně už ve tři hodiny odpoledne jsme parkovali na Staroměstském náměstí v Praze, kde nás ihned po zaparkování zprdnul pražský policista, jaktože jsme si dovolili zajet s vozíčkářem dva metry na pěší zónu. Těžko jsem vysvětloval, že si tam Ondra nedojde, že uděláme fotku a mizíme.  No nevím - v Arequipě v Peru na náměstí  byli rádi, že jsme se s nimi chtěli vyfotit a rádi nám se vším pomohli.

 

Den  jsme zakončili v redakci Českého Rozhlasu rozhlasové stanice Regina, kde jsme poskytli další rozhovor o naší jihoamerické expedici. Vyjížďka to byla náramná, najeli jsme celkem 275 km a krásné počasí nám udělalo hezkou tečku za sezónou.

 

-rk-

 

Fotogalerie: S Primou v Písku

Tato fotogalerie je prázdná.