Riders na Zebíně

09.08.2010 09:48

Pozvání na off roadové dobrodružství s vojenskými speciály jsme přijali od Honzy Zápotockého z Klubu vojenských vozidel v Jičíně. O uplynulém víkendu se v Zebíně proháněla bojová technika všech kubatur - jeepy německé, americké i ruské, kolová i pásová vozidla, nechybělo ani dobové oblečení a vyznamenání a řády na uniformách...

 

Počasí tomu všemu přidalo adrenalinovou kapku - v respektivě hodně kapek, celá sobota byla ve znamení prudkého lijáku a v českých krajích se řeky rozlily a začaly povodně. Pan ministr John se divil, že lidi neuposlechli jeho příkazu k evakuaci ze svých stavení a prosil lidi, aby proboha příště jeho výzev dbali. Naše offroadové ježdění bylo blátíčkem a lijákem hezky zpestřeno, bohužel nevydržel Ondrův tatínek, který po šestihodinovém smáčení pod protékající plachtou gazíku zavelel k ústupu.

 

Vozíčkářům se adrenalinové výjezdy líbily moc a tak jsme se na místě dohodli s Pavlem,že příští expedici Europa Cross Roads 2011 pojedeme jako společná posádka. Děkujeme organizátorům za pozvání a milé přijetí.

 

Příště organizujeme:  Podzimní sraz s HO Vsetín - 4.9. 

 

Sepsal: Radek Kriegler, MCOR