Novináři pomáhají

05.01.2010 03:51

 

Občanské sdružení MCOR je tradičně podporováno ze strany mediální obce. Výpravy do Himalájí a afrického Maroka, srazy a sajdkárové jízdy byly zdokumentovány v motorkářských časopisech, v denním tisku, rozhlase i televizi. Podporu ve formě článků jsme obdrželi od Motohouse, Motoroute, ČMN, Motorkari.cz, Svět motorů, Hospodářských novin a dalších.

 

V roce 2009 se přidala se svými reportážemi také Česká Televize a RTA. Díky Marianovi Illešovi vzniklo DVD Blue Land 2009. Významná byla i podpora jihočeského Press klubu při koordinaci tiskových konferencí expedice.

 

V roce 2010 nás svými reportážemi podpořil Dan Moravec z Českého Rozhlasu,rozhlasová stanice Regina,  Handisport,  Deník, MotoRoute, Motorkari.cz a další noviny, servery a časopisy. Se svou reportáží pro pořad Svět 2010 se přidal i tým televize Prima a jejich jihočeská redaktorka Eliška Hájková z Gimi. Pro paralympijský magazín natočila reportáž Česká televize.

 

Za veškerou uvedenou podporu děkujeme!

 

 

Media coverage -  Blue Land 2009:

 

Janě gratulovali k prestižnímu výkonu prezident  ČR Václav Klaus, primátor Mgr. Juraj Thoma, hejtman jihočeského kraje Mgr.Jiří Zimola a na tři desítky novinářů, pracovníků rádií i TV.  Spot uvedla také ČT 1 v hlavní zpravodajské relaci Události  (Real Player - čas 34:34) .

 

ČT1  Události v regionech (Praha)

ČT1  Události (hlavní zprávy)

ČT24

RTA

 

Český rozhlas

Radiožurnál

 

Žiju stejně jako ty  -  Metropol TV