Novináři a média pomáhají...

02.12.2010 21:59

Nesmírně nás potěšil zájem médií o expedice a obecně činnost našeho sdružení v letošním roce - lidé jako Dan Moravec, Michal Hamšík, Kateřina Kubalová, Eliška Hájková, Petra Greifová, Ota Štajf, Pavel Sladký, časopisy, TV a rozhlas, všichni neúnavně informují veřejnost o našich cestovatelských projektech s dobrým srdcem. Naše poděkování směřuje i k dalším redakcím, které nám letos vydaly články....

 

Omlouváme se čtenářům a sponzorům expedice Sidecar Ride 2008, že nevyjde kniha o naší expedici do Maroka. Bohužel její autor Petr Hošťálek - kmenový redaktor  ČMN -  pojal vyprávění o vozíčkářském putování do Maroka jako kritiku organizace expedice na úkor odvyprávění širších souvislostí a pomoci růstu dobrého projektu. Z výše uvedených důvodů jsme po konzultaci s interním týmem nesouhlasili s jejím vydáním.

 

Naopak velkou radost nám udělal Hynek Klimek - shodou okolností autor,který také psal knihu v Českých Budějovicích. A to s paralympioničkou Janou Fesslovou, čestnou prezidentkou našeho sdružení.

 

Kniha Jany Fesslové

nejen o expedici Blue Land

k zakoupení zde. DVD zde.

 

Expedice Titicaca hostem

Světa 2010 - TV Prima. Více...

 

Pozvánka na přednášku

na cestovatelském festivalu

Kolem sveta. Více...