MC Outdoors Ride bude v květnu v Pekelných dolech

12.10.2010 21:54

V příštím roce v květnu začneme novou kapitolu v činnosti sdružení. Vstupujeme již do 4 roku našich expedic a vozíčkářských jízd se sajdkárami. O naše sajdkárové jízdy projevují zájem noví a noví vozíčkáři. Také rodiče mladších ročníků získali důvěru a to se projevilo např. tuto sobotu, kdy se maminka Johana  odvážila poslat svého syna poprvé na výlet bez její přítomnosti, a on s námi mohl vyrazit v sajdkáře na návštěvu zatáček v Dubé, krásného podzimního Kokořínského dolu a Pekelných dolů.

 

 

Návštěva vyhlášeného cíle motorkářských vyjížděk nebyla jen tak ledajaká. Zúčastnil se také Ondra Veselý a jeho kamarád Marcel - všichni jsme byli pozvání na jednání výboru klubu Pekelné doly. Společně jsme se dohodli, že připravíme historicky první sbírku MC Outdoors Ride v květnu 2011 v rámci spanilé jízdy, která má každoroční tradici v tomto termínu.

 

Co je a k čemu bude tato sbírka?

 

Jedná se o charitativní akci, jejíž výtěžek bude využit na uspořádání sajdkárové vozíčkářské expedice Europa Cross Roads  v roce 2011 a dalších projektů vozíčkářů.

 

Děkujeme za Váš zájem o vozíčkářské sajdkárové jízdy a těšíme se na společnou jízdu v květnu.

 

Realizační tým MC Outdoors Ride

 

 

 

 

 

 

Fotogalerie: MC Outdoors Ride bude v květnu v Pekelných dolech

Tato fotogalerie je prázdná.