Kandidáti na účastníka expedice Titicaca

02.03.2010 08:18

 

Výběrové řízení Titicaca 2010

K příležitosti premiéry filmu Blue Land na 1. mezinárodním filmovém festivalu ve slovenském Ružomberku, proběhlo dne 27.2. 2010 v penzionu Reny výběrové řízení na účastníka naší letošní expedice.

Do výběrového řízení se přihlásili:

Ondra Happy Veselý
Gabriela Knappová
Radomír Krupa
Rosťa Vyhnálek
Ruda Brojír
Marian Vilhan


Do Ružomberku dorazil Radomír, Rosťa a Ondra, Gábina a Ruda se omluvili kvůli pracovním povinnostem, Marian nemohl dále pokračovat v účasti ve výběrovém řízení z osobních důvodů.

Promítání filmů a sledování dobrodružných expedic po Indii, Mongolsku, severní Evropě či endurových závodů v Rakousku či Rumunsku se dále účastnili Monika s Honzou,  Petr, Libor a Gábina. která přivezla občerstvení pro účastníky výběrového řízení a zajistila ubytování v útulném penzionku Reny. Naším čestným hostem byl i Luboš – člen letošního týmu, který podporoval vozíčkářku Janu Fesslovou v indických Himalájích.

Páteční večer patřil filmu Blue Land ve zpracování Maja z Motohouse TV.  Film sklidil zasloužený potlesk a před jeho zahájením jsme diváky seznámili s naší letošní expedicí i možností se jí účastnit ...a pomoci tak handicapovanému motorkáři. Mezi prvními kdo se přihlásil se zájmem účastnit se Titicacy byl Luboš z Blue Landu....




Na závěr přinášíme profily uchazečů o členství v expedici Titicaca 2010. Více...

O výběru účastníka a jeho náhradníka rozhodne tříčlenný tým ve složení motorkář  (Radek MC Outdoors), vozíčkář (Petr Adámek MCOR) a ředitel Jedličkova ústavu v Praze (Honza Pičman). Poradními hlasy přispějí k rozhodnutí: Jana Fesslová, Alice Tejkalová a Zdeněk Krupička.

Rozhodnutí bude oznámeno dne 13.3.2010 ve 13 hod. v rámci doprovodného programu na výstavě Motosalon 2010 v Brně,kde také promítneme film Blue Land a představíme expedici Titicaca 2010.

Zdroj: Radek MC Outdoors, www.mcoutdoors.org

V Praze dne 1.3.2010