Europa Cross Roads 2011 má první posádku

08.08.2010 10:03

Naše Expedice Europa Cross Roads 2011 se plánuje na začátek prázdnin 2011.

 

Jak z názvu vyplývá, budeme se sajdkárama po dobu 2 - 3 týdnů projíždět větší část Evropy ze severu na jih a expedice se může zúčastnit více posádek ( 3 - 7 vozíčkářů ). V případě potřeby  s námi pojede i doprovodné vozidlo.

 

Výběr účastníků bude probíhat podle jednoduchého klíče: na našich akcích na podzimním srazu s HO na Vsetíně a na Elefantech na Webrovce v zimě se můžete seznámit s řidiči sajdkár a můžete si zkusit ulovit svého lodivoda (kdo dřív přijde ten dřív mele..). Náklady na expedici se budou pohybovat cca mezi 12 - 15 tis pro 1 vozíčkáře. Finální zformování posádek provedeme na našem jarním srazu, kde si účastníci  uhradí zálohu na expedici ve výši 50%.

 

Přednost dostanou ti uchazeči, které baví cestování v sajdkárech a budou se svojí účastí a pokud možno také organizačně podílet na přípravě našich akcí.

 

A zde Vám již představujeme první posádku:

 

Na akci na Zebíně se dohodl Pavel Škváro s Radkem Krieglerem, že utvoří 1. posádku. Pavel se aktivně účastnil srazu na Webrovce, letního srazu na Sázavě, Zebína, testovacích jízd a nevynechá žádnou motorkářskou akci sdružení. Právem mu náleži pozice jedničky na expedici Europa Cross Roads 2011. Gratulujeme k účasti!

 

Posádka č.1  -  Europa Cross Roads 2011:

 

              

    Pavel Škváro                             Radek Kriegler

 

 

Benefiční jízda MC Outdoors Ride, kterou připravujeme na podzim s motorkáři z Pekelných dolů, pomůže zúčastněným vozíčkářům získat prostředky na jejich expedici Europa Cross Roads 2011. Další info průběžně na tomto webu.

 

-rk-