Dvouleté výročí sdružení MC Outdoors Riders

06.04.2011 16:05

K datu 16.4. to budou již 2 roky od naší zakládající schůze a tak je čas k malé rekapitulaci.

 

V průběhu let 2008 - 2010 se nám podařilo zrealizovat 3 velké expedice,  a to do Maroka, Himalájí a Peru. Každá cesta byla jiná a vozíčkáři Zdeněk Krupička, Jana Fesslová a Ondřej Veselý mohou vyprávět dlouhé příběhy z dobrodružných sajdkárových cestovatelských expedic. V letošním roce pokračujeme expedicí po Evropě (zatím přihlášeni Anna Mihová a Pavel Škváro) a pětiletý cestovatelský cyklus završíme sajdkárovou expedicí v Austrálii v příštím roce. Všechny činnosti sdružení jsou zajišťovány dobrovolnicky.

 

Ale nejen z velkých expedic se sestává činnost sdružení - v průběhu minulých dvou let jsme absolvovali nesčetně přednášek, výstav a povozili v sajdě nejen handicapované, ale i děti a seniory a to na různých cestovatelských akcích či veletrzích jako jsou např. Žiju stejně jako ty, Mezi námi, podzimní sraz Motoroute a další.

 

Členská základna se za dvouleté období rozrostla na 16 členů . Všichni se potkávají  jen zřídka, ale v letošním roce budou mít přležitost se setkat v rámci naší sbírkové akce MC Outdoors Ride - sbírky ve prospěch handicapovaných cestovatelů, která se bude konat 14.5.2011.

 

Těším se na setkání se všemi a mnoho zdaru do dalších cestovatelských kilometrů přeje

 

Radek MC Outdoors